Звернення до батьків ліцею №66 Львівської міської ради для організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання в умовах карантинних обмежень через поширення коронавірусної інфекції

Шановні батьки нашої ліцейної спільноти!

Інформуємо про зміни у організації освітнього процесу відповідно до наказу управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради № 650 від 28.10.2021 р.

1. З 01.11.2021 року по 14.11.2021 року або до прийняття окремого рішення у ліцеї №66 освітній процес буде реалізовано через використання дистанційних технологій навчання.

- навчання онлайн – це формат навчання учня за комп’ютером, при чому учень сам обирає місце для навчання, контролює час, ритм та послідовність виконуваних завдань.

- навчання офлайн – взаємодія учня з вчителем та однокласниками під час уроку в класі в реальному часі.

- синхронний режим - взаємодія між суб'єктами дистанційного навчання, під час якої всі учасники одночасно перебувають у веб-середовищі дистанційного навчання (чат, аудіо-, відеоконференції, соціальні мережі тощо);

- асинхронний режим – взаємодія між суб’єктами дистанційного навчання, під час якої учасники співпрацюють та комунікують між собою із затримкою в часі, застосовуючи при цьому електронну пошту, форум, соціальні мережі та інші сучасні інформаційно-комунікаційні технології тощо. Педагог у асинхронному режимі надає навчальні матеріали у відеозаписі, з використанням презентаційних матеріалів, посилань на відеоресурс і т.п.

Учителі ліцею будуть організовувати проведення уроків у синхронному чи асинхронному режимах, використовуючи єдину платформу Сlass Room.

2. Перехід на форму навчання через дистанційні технології передбачає створення кожним класним керівником класної кімнати Сlass Room та підключення вашої дитини до неї.

3. Ваша дитина має переконатися про отримання доступу до віртуальної класної кімнати у Сlass Room. При потребі звернутися до класного керівника.

4. Надалі кожен учень орієнтується на розклад уроків і зобов’язаний ознайомитись із вказівками вчителя щодо уроку відповідно до розкладу уроків. У час, що відповідає уроку згідно розкладу на сторінці класу учень матиме можливість за посиланням зайти на урок, чи відкрити презентаційні чи відео матеріали та інструкції до уроку.

5. При потребі вчитель може використовувати інші засоби комунікації, програмні ресурси для отримання зворотнього зв’язку від учнів. Усі коментарі щодо такого використання мають бути прописані у Сlass Room.

6. Оцінювання результатів навчання вашої дитини буде передано через систему НІТ, електронний щоденник.

7. За умови, якщо є проблемні моменти у організації навчання вашої дитини через дистанційні засоби, просимо інформувати класного керівника.

8. Якщо ваша дитина на сьогодні не уміє користуватися Сlass Room, вона може про це інформувати класного керівника, чи звернутися за додатковими поясненнями до вчителя інформатики у ліцеї.

9. Шановні батьки, педагоги ліцею будуть старатися забезпечити якісний освітній процес у таких непростих умовах. Просимо вас бути нашими надійними партнерами. При потребі звертайтеся з пропозиціями чи запитаннями у нашій формі комунікації https://forms.gle/bqPGBnbddNbZuY3f6

З повагою адміністрація ліцею № 66 Львівської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 34

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.